LLenya a domicili Sant Celoni
Contacte


 

Qui som


A Can Preses portem 3 generacions cuidant del bosc i volem continuar-ho fent

A Can Preses portem 3 generacionsgestionant el bosc d’una forma curosa que en garanteixi el seuadequatmanteniment i la sevasostenibilitat.

Davant les circumstànccies actuals, amb les dificultats que té l’administració pública per finançar serveis públics i per donar suport al manteniment del bosc, creiem més necessari que mai la posada en marxa d’activitats econòmicament viables que potenciïn la gestió el més autosuficient possible dels boscos i la seva sostenibilitat.

Som propietaris forestals i fem tot el procés

Aquest és l’origen de Llenya.es

Volem no només vendre els prodctes forestals com a matèria prima sino introduir-hi un valor afegit que n’augemnti el seurendiment i en faci atractiva la seva gestió. El processament, comercialització i distribució de llenya és el primer pas.

Com que som propietaris forestals i fem directament nosaltres tot el procés sense intermediaris, podem oferir-vos les millors condicions garantint el bon manteniment del bosc. Col.laborem amb l’Agrupació de Defensa Forestal Foretec de Sant Celoni, amb l’Asociación para la Certificación Española Forestal (PEFC) i amb la startup de promoció de les energies renovables www.clickrenovables.com :
 
pefc
adf
Clickrenovables